Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Opel Omega B 2.5i V6 CD

o Navštíveno 1092x o
o 12.01.2006, 13:43 | Šestikule
Prodám Opel Omega B 2.5i V6 CD, 125kW/170HP, benzin, sedan, r.v.11/1997, najeto 227t km, 2.majitel, původ ČR, nebourán, stříbrná metalíza, ABS, ASR, 2x airbag, posilovač řízení, palubní počítač, xenonová světla, digi.klimatizace, Alu kola, nastavitelný volant, el.okna přední+zadní, el.sedadlo řidiče, vyhřívaná přední sedadla, el.zrcátka vyhřívaná, el.roleta zadního okna, venkovní teploměr, alarm, imobilizér, dálkový centrál se zavíráním oken, origo tónovaná skla, audio systém Bose, radio + 6 CD měnič, multifunkční volant, příprava pro telefon, dřevěné obložení, manuální převodovka.

TK a EM do 01/2008, auto po nekuřákovi, k vozu: 2x klíč, základní výbava (lékárnička, nářadí, žárovky, xenon výbojka, hever, rezerva, trojúhelník, náplně na dolití), sněhové řetězy, origo uzamykatelný střešní nosič + nosič na lyže, páka na volant, origo uživatelská příručka, servisní knížka, příručka k radio/CD, kódy pro radio/CD, kniha Jak na to? Opel Omega (komplet opravy a údržba).

Auto velmi zachovalé, celoročně garážované, pravidelná údržba. V r.2003 – rozvody, r.2004 – nová baterka, čelisti ruční brzdy, r.2005 – komplet nové brzdy (předek i zadek), nový výfuk (2x střed, koncový díl), tyčky stabilizátoru, nový EGR ventil, nové přední zástěrky (někdo mi je znárodnil), stěrače. Poslední výměna filtrů a náplní ve 222t km.

Nedostatky: nutná oprava tlačítka vyhřívání sedadla spolujezdce (někdy spíná někdy ne - vadný kontakt, možno opravit nebo za 300,- funkční tlačítko), odpadá vnitřní kryt (v kufru) zadního pravého světla (ulomený caplík), koroze lemů zadních blatníků (ošetřeno, po zimě by to chtělo stříknout nebo zatřít), zřejmě povrchně naprasklé sklíčko přední mlhovky (mlhovka funkční, nerosí se, když tak můžu dodat novou za velkoobchodní cenu). O jiných závadách nevím.

Cena: 80.000,-. Při rychlém jednání sleva. tel. 606 427 544 nebo mail pod nickem. Vůz v Šumperku, více foto můžu poslat na mail nebo na [ Link ]

foto k příspěvku  od Šestikule

o 12.01.2006, 13:43 | Šestikule

o 12.01.2006, 13:44 | Šestikule

o 12.01.2006, 13:49 | Milhauzz
Kdysi nedostupny, dneska skoro zadarmo ... neskutecny ...
o 12.01.2006, 13:55 | Nismo.Power
Milhauzz..........auta takhle bezne cenu neztracej .......... duvod hledej jinde, tohle auto si v podstate koupi jen jedna skupina lidi, kdyz si to koupi ta druha tak se jim vysype ...... omega se tu resila uz nekolikrat a je to vcelku nepovedeny auto od opla....... :)
o 12.01.2006, 14:05 | Freerider
himlhergotdonrwetrkrucajselement, zrovna teď to musíš prodávat, když máme prachy utopený v bytě? :o))))
o 12.01.2006, 14:15 | JuiGin
o tomdle autí sem premejslel protoze neni drahy ale co spotreba sem zvyklej jezdit 10+-l a to neni uplne ono a co todle 12+? jinak je to pekna lod...
o 12.01.2006, 14:37 | Šestikule
JuiGin: dlouhodobou mám 9.1 jezdím však hlavně dálky, jinak po městě počítej tak 12-13 se zapnutou klimou, dálnice 150km/h s klimou kolem 10.2, nad 200 km/h si to už samozřejmě pápne, mimo obce se dá do 10 jezdit v pohodě, co jsem zkoušel Prahu na nejmenší spotřebu tak 8.1 (cca 520 km mimo dálnice), vše záleží na stylu jízdy, já jezdím na pohodu a jen když je potřeba rychle předjet, podřadím a dám tomu za uši
o 12.01.2006, 15:12 | Mika
Fakt pekny auto a hlavne zachovaly
o 12.01.2006, 16:02 | Nismo.Power
šestikule........... asi musis jezdit teda jak duchodce s takovouhle spotrebou...... sice jezdis dalky, ale kamos s 2.0 16V se nidky v praze nekdy nedostal po 10 a to se snazil a jezdil skoro bez plynu....... :)
o 12.01.2006, 16:21 | Freerider
Nismo: ten dvoulitr je známej tím, že chlastá :)

To, že je menší objem neznamená vždycky, že musí být menší spotřeba. Omega je prostě na ten 2,0 moc těžká

o 12.01.2006, 17:26 | Šestikule
Nismo: jako Freerider. Ta Praha za 8.1 bylo průměrnou 84km/hod, na to že to je po dálnici jen Poděbrady-Praha (jinak Šumperk-Mohelnice-Svitavy-Hradec...) mi to nepřijde pomalý, to že nejezdím brzda/plyn neznamená, že jezdím pomalu. Mimochodem psal jsem po městě 12-13, tak nevím co s tím má společný, že někdo se nedostane pod 10, to já samozřejmě taky ne. Možná si to po mě ještě jednou přečti.
o 12.01.2006, 21:37 | Rudi
to šestikule: ta tvoje spotřeba je opravdu reálná! Musí se jezdit správně a fakt to jde. S passatem 1,8 T dokážu jet za 7,8 mimo město. Trasa cca 35km. Rychlost bejvá 90-100.

jinak cena je moc pěkná, hoď si inzerá i do Annonce!
o 16.01.2006, 19:17 | Šestikule
Nabídka platí do středy 25.1., pak jde auto na protiúčet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.